Bonjour 2017!

2 januari 2017 door Madaga

Bonjour 2017Daar zijn we dan, een nieuw jaar. Vol mooie uitdagingen, spannende obstakels en nieuwe avonturen. Maar laten we eerst nog even terugblikken op het afgelopen jaar, want jeetje… wat is er veel gebeurd! We hebben een paar hoogtepunten voor je op een rijtje gezet.

  • Januari begon gelijk goed met de introductie van Groentjespret. In 2016 werden er 90.000 boterhammen mee besmeerd.
  • Er werden 3 maaltijden met ingrediënten zonder gluten en lactose ontwikkeld. Yes! Nu kunnen ook kleintjes met allergieën genieten van onze mediterrane visschotel.
  • 4 nieuwe vegetarische recepten worden nu getest door een panel van fijnproevers. Als de gerechten door de keuring komen kun jij ze binnenkort ook proeven!
  • Door onze nieuwe vervoerder leveren we sinds eind oktober door heel Nederland, nu kunnen alle kleintjes genieten van onze maaltijden.
  • Het Madaga-team is uitgebreid met 5 nieuwe foodpreneurs, kennen jullie Gerdi, Christine, Nikki, Iris en Yann al?
  • Joehoe! Mede dankzij hen is het aantal kinderdagverblijven dat Madaga serveert in 2016 verdubbelt ten opzichte van 2015.
  • Door alle drukte groeiden we ons kantoor uit. Daarom zijn we verhuisd van de vijfde naar de vierde verdieping. Nog meer ruimte om hard te werken!
  • De verhuizing leverde ook nieuwe buren op, leuk! Nog leuker; ze hebben een pingpongtafel die wij ook mogen gebruiken.
  • Benieuwd hoe ons kantoor er nu uit ziet? Ons nieuwe kantoor en onze Franse foodpreneur Ingrid stelen de show in de commercial van de ABN Amro, je ziet hem hier.
  • Niet alleen waren we op televisie te zien, ook op de radio waren we te horen. Luister hier het fragment van Ingrid bij kinderdagverblijf de Melkfabriek in Utrecht terug.

En dit gaan we in 2017 doen

Zo. Genoeg teruggekeken. Wat zijn de plannen voor 2017? We kunnen je helaas nog niet alles vertellen, maar een paar tipjes van de sluier kunnen we voor je oplichten. We hebben namelijk behoorlijk wat mooie plannen voor het nieuwe jaar!

  • We gaan flink aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe maaltijden. Gerechtjes met vis, geheel vegetarisch en typische Hollandse pot.
  • We zijn naast Facebook ook te vinden op Instagram! Vanaf februari gaan we daar van ons laten horen. Wil je op de hoogte blijven van bijvoorbeeld nieuwe maaltijden? Volg ons daar, vinden we leuk!
  • In 2017 gaan we nog meer kleintjes verliefd maken op echt eten. Als aftrap van dit jaar starten we met een teamdiner bij onze foodpreneur Ingrid thuis!

Wij kijken met een glimlach terug op 2016 en vol goede moed uit naar 2017. Hoe is dat voor jou? Wat waren jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar? Heeft je kleintje zijn eerste stapjes gezet of was zijn eerste kerstdiner een prachtige ervaring? We zijn erg benieuwd hoe jullie 2016 hebben ervaren. Deel het met ons via Facebook!