Vacature supply chain manager (interim)

28 november 2017 door Yann

Per direct zijn wij op zoek naar een supply chain manager die onze systemen gaat integreren, de logistiek kan inrichten en onze processen gaat optimaliseren. Deze uitdaging ga je aan tegelijkertijd aan gedurende het managen van de dagelijkse operations werkzaamheden van ons bedrijf.  

Madaga is sinds 2016 enorm gegroeid. Zo groeide zij van een paar ton omzet naar meer dan 3 miljoen per jaar. Dit dankzij de overname van Lekker & Vers en sterke organische groei. Onze partners zijn nauw betrokken bij onze ontwikkelingen. Ook zijn onze systemen en processen aan elkaar verbonden om zo het beste te leveren voor onze klanten, namelijk verse en pure maaltijden. Deze opdracht en uitdaging zal ons verder helpen en voor jou een ervaring opleveren als expert in jouw vakgebied.

Beginnen je ondernemende wortels al te kriebelen? Laat je dan snel overpotten in onze moestuin als onze nieuwe supply chain manager!

Wat ga je doen?

 • Het overnemen van de dagelijkse werkzaamheden van onze operations afdeling.  Zoals het bestelsysteem, gesprekken met de keuken, logistiek en leveranciers.
 • Je houdt onze klanten tevreden en bent een betrouwbare partner. Het team bestaat uit 1.5 FTE verdeeld over twee locaties.
 • Om dit mogelijk te maken heb je het Operations dashboard waarmee je kwaliteit kan monitoren en managen.
 • Je begeleidt het integratietraject m.b.t. systemen tussen Madaga en Lekker en vers. Denk hierbij aan de overgang tot één administratie-, backoffice- en bestelsysteem.
 • Je bent per direct verantwoordelijk voor het contact met onze partners om jouw opdracht efficiënt uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan ERP-specialisten, logistieke partners, financiële administratie en meer.
 • Je zal veel voorbereidend werk aantreffen van onze vorige value chain manager waar jij verder op kan bouwen en ontwikkelen.
 • Ondersteuning bieden bij de werving en selectie van de nieuwe vaste value chain manager zal ook een belangrijke verantwoordelijkheid zijn.

Naar wie zijn we op zoek?

 • Ervaren operationsmanager die een bewezen track record heeft in het optimaliseren van processen en supply chain management.
 • Wij zijn op zoek naar een smart user die de systemen, processen en de IT-vraagstukken van Madaga kan vertalen naar de beste operations excellence en dit laat verbeteren, ontwikkelen en implementeren door onze partners.
 • Dankzij je werk als supply chain manager heb je ook kennis en ervaring met logistiek en finance.
 • Kennis en ervaring van verschillende systemen (ERP, MSFT 365, Magento, Reflex, FTP server, Exact en meer) is zeer welkom.
 • Per direct beschikbaar voor een periode van 6 maanden.
 • Ervaring en kennis van voeding productieprocessen, keukens en logistiek van verse goederen is zeer aanbeloven.

Jouw plek in de moestuin

 • De Madaga moestuin wordt onderhouden door doeners en durvers. Het team bestaat uit missie gedreven Foodpreneurs die met elkaar de uitdaging aangaan.
 • Om tot de beste ratatouille te komen werk je met veel partijen samen, daarom zal je de tijd wisselend doorbrengen op kantoor, in de keuken en bij klanten.
 • Ondernemerschap is onze drijfveer en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Dit moet je droomfunctie zijn.

Kijkje in de keuken

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Deze tijd heeft haar doen beseffen wat een enorm geluk puur en gezond eten met zich mee-brengt. Toen ze zelf moeder werd wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. In 2011 richtte ze daarom Madaga op. En met succes.
Wekelijks genieten duizenden kinderen op het kinderdagverblijf van onze warme maaltijd of Groentjespret op de boterham. Madaga groeit als kool – en dat blijft ze ook nog zeker doen – sinds kort heeft ze medespeler in de kindervoeding Lekker & Vers overgenomen. Dit maak dat jij aan de slag gaat bij een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van kindervoeding in Nederland.

Peuterproof recepten

Baby’s en peuters meenemen op smaakavontuur is een hele uitdaging. Madaga is pionier op dit gebied. Door bijvoorbeeld als eerste in Nederland verse biologische voeding op grote schaal te produceren. De gerechten komen niet op het menu te staan voordat 80% ervan smult. Zo toveren wij, met de beste ingrediënten en slimme smaakcombinaties, maaltijden waar kinderen hun vingers bij aflikken. Met in elke maaltijd minimaal één portie groente.

De combinatie van de beste producten en handige toolkits is de sleutel tot ons succes. Wij ontwikkelen niet alleen peuterproof gerechten met de beste smaakcombinaties, zoals een ratatouille of mediterrane visschotel, maar ontzorgen ook de kinderdagverblijven. Zo helpen wij met bijvoorbeeld onze starterskit de overgang van een broodmaaltijd naar de warme lunch te vergemakkelijken. Daarnaast bieden wij anders tools aan om bijvoorbeeld de ouders te informeren. Op deze manier helpen wij zowel pedagogische medewerkers als ouders om kinderen enthousiast te maken voor gezonde voeding.

Overpotten in onze moestuin?

We ontvangen graag per mail je CV en referentie lijst van vorige opdrachtgevers naar Yann, HR Overpotter bij Madaga, op foodpreneur@madaga.nl. Bellen mag ook: 06-21469382.