Famous Franse foodpreneur

2 november 2016 door Madaga

Ingrid sprak toen ze Madaga startte geen enkel woord Nederlands. Nu is ze – met een hartstikke Frans accent – een van de gezichten van de ABN Amro MeesPierson campagne geworden. Hoe cool is dat?! Ingrid werd een dag lang gevolgd door een filmploeg die alles vastlegde.

Hier zie je de commercial die die dag gemaakt is. Zo zie je hoe een werkdag van onze famous Franse foodpreneur eruitziet. We geven je een kijkje achter de schermen. Zo kun je zien waar we iedere dag aan het werk zijn. En krijg je (bijna) alle gezichten achter Madaga te zien.

Ook vertelt Ingrid over de missie van Madaga, kleintjes hapje voor hapje verliefd maken op echt eten. Dit worden er steeds meer! Inmiddels voeden we 15.000 kindjes via kinderdagverblijven, particulieren, retail en ziekenhuizen.

We zijn ontzettend aan het groeien. Daarom zijn we op zoek naar extra foodpreneurs. Sta jij ook helemaal achter puur en biologisch eten voor kleintjes? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Wil jij ons team van foodpreneurs komen versterken? Bekijk hier onze vacatures!

 

Famous Franse Foodpreneur 1Famous Franse Foodpreneur 2