Ruim 15.000 kinderen gaan op Smaaksafari!

Uit het meest recente CBS rapport blijkt dat ruim 18% van de jongeren tussen de 4 – 25 jaar kampt met overgewicht. Dat moet anders! Gezonde smaakgewoontes komen niet van nature. Ingrid (CEO/Oprichtster Madaga) vertelt in een interview met EditieNL alles over onze bijdrage aan een gezonde generatie. Dat doen we onder andere met onze Smaaksafarikoffer en onze verse warme kidsproof maaltijden, boordevol groenten. Van smaakontwikkeling maken we een avontuur! Met één missie:

‘Kinderen hapje voor hapje verliefd
laten worden op écht eten! ‘

Jaap Seidell, Hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de VU
Amsterdam
is het hier volledig mee eens: “Dat mensen een voorkeur hebben voor zoet en vet eten zie je al bij baby’s, die houden absoluut niet van zuur en bitter. Pas op het moment dat kinderen groenten herhaaldelijk eten, gaan ze die op een bepaald moment waarderen en leren ze deze lekker te vinden.”

 

Ga ook mee op Smaaksafari!

Ruim 15.000 kinderen gaan binnenkort twee weken lang op Smaaksafari! In de activiteitenkoffer staat één groente centraal en zit vol met leuke proef-, kook- en speelactiviteiten. Samen met de dierenvriendjes beleven de kinderen allemaal groente avonturen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Wil je ook met de kinderen op je locatie op Smaaksafari? Dat wordt een zeer leuk en smakelijk avontuur! Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.

Ik wil de volgende editie Smaaksafari koffer

* Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.