Gezond voedingsbeleid voor de kinderopvang

Ouders willen het beste voor hun kind en gezond en puur eten wordt daarbij steeds belangrijker. Maar hoe ga je hiermee om als kinderdagverblijf, hoe zorg je voor een gezond voedingsbeleid?

Madaga helpt: wij doen er alles aan om kleintjes met plezier aan gezond eten te krijgen. En dat doen we door gezonde ingrediënten om te turnen in spannende gerechtjes, waar kleintjes hun vingers bij aflikken. Die bovendien lekker snel op tafel staan.

! 10.000 kleintjes likken hun vingers er elke week bij af
! 100% biologisch zonder meerprijs
! Alleen nog maar even opwarmen
! Via de website makkelijk te bestellen, per kind per dag

Vraag een gratis proefpakket aan

Warme maaltijden

Gezond broodbeleg

Madaga warme maaltijden Groentjespret
Onze koks en diëtiste weten precies wat kleintjes nodig hebben. En daar maken ze de spannendste gerechtjes van. Elke week staat er vis, vlees, gevogelte en vegetarisch op het menu. Zo eten ze lekker gevarieerd.

Meer weten?

Het is onze koks gelukt: smeerbare groentespread voor op de boterham. Zonder stukjes, in drie smaken waar kleintjes hun lippen bij aflikken. We noemen ze daarom Groentjespret.

Meer weten?

Wat vinden onze klanten?

Sandra KoolbergenSandra Koolbergen | Pedagogisch medewerker Twinkel | Hoofddorp
“Het tafelmoment is rustiger geworden, de kinderen zitten gezellig met elkaar te eten. De zelfstandigheid is vergroot, ze eten zelf met bestek. En nog mooier: bijna iedereen eet zijn bordje leeg, zelfs kinderen die thuis slecht warm eten.”

Jelmer Kruyt | Directielid Koningskinderen | Bussum
Jelmer Kruyt | Koningskinderen“Met de keuze voor Madaga onderscheiden wij ons van andere kinderdagverblijven. Een biologische warme maaltijd sluit naadloos aan op ons voedingsbeleid. Het zorgt voor een gezonde levensstijl voor de kinderen en ontzorgt ouders in de hectiek ’s avonds. De maaltijden zijn van goede kwaliteit, tegen een eerlijke prijs en met een uitstekende service.”


Gezond voedingsbeleid

Madaga helpt kinderdagverblijven, gastouders en andere professionals in de kinderopvang met een gezond voedingsbeleid. Wij doen er alles aan om kleintjes met plezier aan gezond eten te krijgen. Met gezonde, biologische en verse warme maaltijden en groentespread voor op brood.

Vraag een gratis proefpakket aan

 

 

Madaga werkt samen met o.a.:

Twinkel serveert Madaga  Mundo serveert Madaga  Altijd Lente serveert Madaga KoningsKinderen

AMC ziekenhuis  Braspa bio_icons_website_footer