Het begin van Madaga

22 augustus 2012 door Ingrid

Ingrid Cayet, oprichtster Madaga
Oktober 2008 – 22.00 uur – Ik sta in de keuken om ‘baby G’s eten voor morgen te maken. Alleen ben ik er niet bij, want er schieten allerlei vragen door m’n hoofd. Hoe doen anderen dit? Kan dit niet anders? Want ik ben vast niet de enige.

Het is echt anders dan we het ons hadden voorgesteld. Baby G. heeft ons leven veranderd. Je probeert wat en ontdekt wat wel en niet werkt. Met vallen en opstaan. Maar het blijft ons leven met onze oplossingen om een fantastische vader of moeder te zijn met eigen dromen. Al het andere stopt namelijk niet.

Alleen hadden we nog geen oplossing als het om eten ging. Meer tijd gaan vaders en moeders niet krijgen. Ook wij niet. Een reden om ouders van nu ademruimte te geven, lijkt mij. Tijden zijn veranderd en ik begreep niet dat niemand dacht in handige oplossingen. Hoe kan dat iemands tijd niet waard zijn? Het was gedurfd en dwaas, helemaal omdat ik Française ben, maar ik kon het niet loslaten. Dat was het begin van Madaga.

Uiteindelijk draait het om vers bereide babyvoeding, gemaakt van natuurlijke producten, die jouw kind lekker vindt. Praktische oplossingen en het hebben van echte keuzes als je een beslissing maakt over het eten voor je kleine. Want we lopen allemaal rond met dezelfde vraagstukken: Hoe krijg ik het allemaal voor elkaar in twee uur aan het einde van de dag? Hoe zorg ik ervoor dat m’n moeilijke eter groente eet? En wat gaan ze eten bij opa en oma?

Your life, your solution. En daar help ik je graag bij.

Groet, Ingrid