Hoe werkt het?

Eigenlijk kook je het liefst iedere avond zelf voor je peuter. Als moeder of vader wil je het beste voor je kind. Maar je bent ook vriend(in), partner, collega en wat al niet meer. Euh, best druk dus. Dan maar een potje in de magnetron. Want als je baby dan toch zijn eten weer door de kamer smijt, dan liever iets waar je niet net een half uur je best op hebt gedaan.

Niet meer over eten nadenken…

Kan best af en toe, zo’n potje, maar wat als je ook verse babyvoeding wekelijks thuisbezorgd zou kunnen krijgen? Wij koken net zoals jij dat zou doen voor je baby, maar jij hoeft er niet meer over na te denken. Wij maken namelijk elke week van alles voor baby’s en peuters en bezorgen dit gratis bij je op de stoep. Bovendien, wij koken alleen met biologische ingrediënten, en altijd hartstikke vers.

Hoe werkt het menuplan?

Niet meer nadenken over een uitgebalanceerd, gezond menu. Dat doen wij namelijk voor je. We hebben de heerlijkste gerechten en pastasauzen, ontbijtjes, gezonde tussendoortjes en de lekkerste groente- en fruithapjes. Jij hoeft alleen maar aan te geven hoeveel gerechten je wekelijks graag ontvangt.

Is er een gerecht dat jouw kindje niet mag of helemaal niet lekker vindt, dan kun je dat natuurlijk ‘uit vinken’. Wij maken elke week een menu dat perfect bij je past. Wil je iets aan je weekmenu toevoegen, of juist iets weghalen? Dat kan.

In het overzicht van jouw account, kun je precies zien wat we de komende 4 weken voor je gaan koken.

Maak je eigen Madaga menuplan

Creëer een menu met daarin alles wat je nodig hebt

Ze zijn allemaal anders die baby’s en peuters en daarom vinden we dat jij precies moet kunnen bestellen wat je nodig hebt. Daarom koken we ook super gevarieerd, werken we met een wisselend menu en hebben we wel 90 verschillende biologische recepten.

Voor de een kan het namelijk even wennen zijn aan textuur terwijl de ander al graag meer wil eten. Kies dus zelf wat je wil hebben en hoeveel. Handig als je kind bijvoorbeeld vegetariër is of een voedselallergie heeft: sluit o.a. gerechten met vlees, gevogelte of vis uit. Daarom zitten er wel 6 tot 9 verschillende maaltijden in een menu. Altijd wel iets wat je kleine lekker vindt dus.

Controleren en aanpassen

Ons systeem stelt wekelijks automatisch een menu voor je samen waarbij we rekening houden met jouw voorkeuren. Iedere week krijg je van ons een e-mail met een bevestiging van je bestelling van de komende week.

In je profiel op onze website vind je een overzicht van je bestellingen van de komende 4 weken. Je kunt je bestellingen daar bekijken en eventueel aanpassen (tot een week van tevoren). Wat dacht je van maaltijden toevoegen uit ons vaste assortiment, iets weglaten, een week (of 2) overslaan of het menu tijdelijk stopzetten? Kan allemaal. Het bezorgadres veranderen kan hier ook.

Koken op dinsdag en woensdag

Verspillen vinden we maar niks daarom koken we alleen wat er wordt besteld. Alles krijgt z’n eigen bakje en verpakken gebeurt in een gesloten traject. We leveren alles gekoeld af en koken doen we in een gecertificeerde keuken. Hierdoor weten we zeker dat onze baby- en peutergerechten zo vers zijn als maar kan.

Gratis bezorgd waar jij wilt

Je hoeft niet de hele dag op Madaga te wachten. We bezorgen op vrijdagen tussen 17.30 en 21.30 uur. Doordat we je op donderdagavond een e-mail sturen weet je ook nog eens hoe laat we bij je zijn. Mocht onze chauffeur nou voor een dichte deur staan, dan belt hij je altijd even op. Ben je om de hoek? Dan wordt er even gewacht. Anders levert hij je doos af bij de buren en vind je een briefje in de bus. We zetten de maaltijden nooit voor de deur omdat we zeker willen weten dat alles koud blijft. In het laatste geval komen de maaltijden terug naar ons en bekijken we samen hoe we ze alsnog bij jou in je koelkast krijgen.

Nergens kleine letters

Door ons abonnement kunnen we je kleine laten genieten van een gevarieerd aanbod, met wekelijks 6 tot 9 verschillende maaltijden, en tegelijkertijd flexibel zijn. Echt hoor, je vindt nergens kleine letters. We bezorgen al vanaf € 15,- per week en altijd gratis. Alles is hartstikke vers en stopzetten kan altijd, als we het maar een week van tevoren weten.

Onze 3 manieren om te bestellen

ProefboxProefbox

Is dit de eerste keer dat je over Madaga hoort en wil je ons een keer proberen? Voor baby’s vanaf 6 maanden en 12 maanden hebben we een proefbox voor € 19,90.

Bestel de Madaga proefbox

Losse bestelling

We zijn trouwens ook snel! Als je Madaga binnen een week in huis wil hebben voor je baby of peuter kun je los bestellen. Al vanaf € 15,- en altijd gratis bezorgd.

Bestel in de Madaga webshop

Je eigen menuplan

Wil je zoveel mogelijk variatie en gemak? Dan is een menuplan iets voor jou. Daar kun je kiezen uit al die 90 recepten en zoveel bestellen als je nodig hebt. Al vanaf € 15,- gratis bezorgd en een week overslaan of stopzetten kan altijd.

Maak je eigen Madaga menuplan

Nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen.

Of neem contact met ons op: