Kerstrecept: Citroen-Kerstkransjes

16 december 2014 door Robin

Oh oh… met deze citroen-Kerstkransjes is je peuter helemáál niet meer bij de Kerstboom weg te slaan. Helemaal niet erg: we hebben er maar een klein beetje suiker ingestopt.

Maar dit zal jullie niet gebeuren met onze citroen-Kerstkransjes! Niemand is meer bij die boom weg te slaan. Geldt ook voor baby’s en peuters, dus we stoppen er maar een heel klein beetje suiker in.

Zelf bakken voor Kerst

Feestelijk hapjes kunnen heus wel gezond zijn – ook zonder saaie rozijntjes! In de recepten die we voor je hebben uitgekozen, skippen we zoveel mogelijk de suiker en voegen we juist groenten of fruit toe. Zo hebben ze niet eens door dat ze best gezond zitten te eten.

Versier met onze gratis printable

Om het helemaal af te maken, hebben we deze grappige feestelijke inpakpapiertjes gemaakt. Om in de boom te hangen – of om cadeau te doen, natuurlijk!

Recept: Citroen-Kerstkransjes

Zonder Kerstkransjes is een Kerstboom geen echte Kerstboom. Met dit recept kun je er zo’n 30 bakken. Het duurt 40 minuten om te maken en ze zijn geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden.

Hangt de boom al helemaal vol, of heb je zin in iets anders? Probeer dan ons recept voor feestelijke pompoenmuffins.

Download het recept en de versiering op ons blog, print uit en bakken maar. Lekker en leuk voor in de Kerstboom!

>> Download het Kerstrecept citroen-Kerstkransjes <<

Deel het resultaat – en win!

Wij zijn heel benieuwd hoe die Kerstkransjes bij jullie in de boom hangen! Deel je een foto met ons? Degene met de leukste foto wint 12 heerlijke speculaas-broccolicakejes!

Meedoen?
Mail de foto naar robin@madaga.nl of zet ‘m op onze Madaga Facebook-pagina. Bakze!