Kerstrecept: Feestelijke Pompoenmuffins

11 december 2014 door Robin

Wij hebben alweer zin in een Kerstboom hoor: die geur, die lichtjes. Maar ook in kaarsjes en heel veel lekker eten. Maar wat kun je met Kerst nou perfect voor baby’s en peuters koken?

Sta je uren te koken voor een verantwoord en gezond hapje – gooit je hartenbloedje het op de grond omdat hij het niet lekker vindt… Da’s natuurlijk niet echt bevorderlijk voor een vrolijke kerst.

Daarom delen wij de komende weken lekkere én gezonde recepten voor baby’s en peuters – speciaal voor kerst en Oud&Nieuw!

 Zelf bakken voor Kerst

Feestelijk hapjes kunnen heus wel gezond zijn – ook zonder saaie rozijntjes! In de recepten die we voor je hebben uitgekozen, skippen we zoveel mogelijk de suiker en voegen we juist groenten toe. Zo hebben ze niet eens door dat ze gezond zitten te eten.

Versier met onze gratis printable

Om het helemaal af te maken, hebben we een superleuke printable voor je ontworpen. Met deze grappige taarttoppers maak je die lekkere pompoenmuffins extra feestelijk.

kerstrecept: Feestelijke Pompoenmuffins

Pompoen heeft zo’n heerlijk zachte smaak, dat een hoop baby’s het krijgen als eerste hapje. Wij zijn er ook gek op, de kleur alleen al! Met dit recept maak je in 25 minuten heerlijke pompoenmuffins, daarna kunnen ze de oven in. Geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden.

Download het recept en de versiering op ons blog, print uit en bakken maar. Lekker en leuk voor Eerste Kerstdag, maar elke andere dag werkt ook.

>> download het Kerstrecept Verrassende Pompoenmuffins << 

Deel het resultaat – en win!

Wij zijn heel benieuwd hoe de pompoenmuffins smaken! Deel je een foto met ons?
Degene met de leukste foto wint 12 heerlijke speculaas-broccolicakejes!

Meedoen?
Mail de foto naar robin@madaga.nl of zet ‘m op onze Madaga Facebook-pagina. Bakze!