Bestel mijn Madaga

Ook voor jouw locatie?

Vraag hier een gratis proefbox aan.

Gratis proefbox

Maaltijden

Hapje voor hapje verliefd op echt eten

Dat is onze missie. Hoe meer smaken je van jongs af aan leert kennen, hoe gemakkelijker het is om later gezond te leven. Kleintjes zijn geen mini-volwassenen als het om eten gaat. Zij ervaren smaken en structuren heel anders. Maar ook wat ze nodig hebben.

Daarom zijn onze maaltijden speciaal ontwikkeld voor kleintjes van 0 tot 4 jaar. De textuur van de maaltijden is aangepast de motorische ontwikkeling in verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan iedereen op Smaaksafari vanaf het eerste hapje!

Die portie gaat er zó in. En dat is geen toeval.

Puur: Wij koken met verse, 100% biologische ingrediënten en niks anders: geen E-nummers, smaak- en kleurstoffen, conserveermiddelen en zout.

Vers: Een wortel smaakt echt naar een wortel en zo moet het ook zijn. In onze keuken staan potten en pannen te pruttelen, wij koken alles vers en houden niet van voorraad.

Onweerstaanbaar: Alle recepten zijn goedgekeurd door onze kinderdiëtiste: handig voor baby’s en peuters die druk bezig zijn met groeien! Onze koks weten precies hoe ze gezonde ingrediënten moeten omtoveren tot spannende gerechtjes waar kleintjes hun vingers bij aflikken.

Toegankelijk: Madaga past de textuur van de maaltijden aan op de motorische ontwikkeling van kinderen. Kleintjes vanaf 4 maanden kunnen genieten van een zacht gestoomd groentehapje, daarna volgen gepureerde gerechtjes en voor de oudste kindjes bieden we maaltijden met grovere stukjes. Zo kan iedereen mee op Smaaksafari vanaf het eerste hapje!

Te mooi om waar te zijn?

Wij zetten een gerecht niet eerder op het menu, voordat we zeker weten dat 80% van de kleintjes ervan smult


21 juni 2018
''Écht en vers eten, vol met liefde''


Op Smaaksafari met jouw kinderdagverblijf?


Benieuwd naar al onze producten? We hebben een gevarieerd aanbod met een biologisch en niet-biologisch assortiment. Bericht ons en Marieke komt graag bij je langs. Kunnen de kleintjes gelijk even proeven!

OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN