Bestel mijn Madaga

Ook voor jouw locatie?

Vraag hier een gratis proefbox aan.

Gratis proefbox

Soep

Een kom vol verstopte groente

Een lekkere kom dampende soep, heerlijk toch? Zelfs kids zijn er dol op. Het is ook nog eens een hele makkelijke manier om kinderen groente te laten eten. Soep tijdens de lunch of als 5-uurtje aan het einde van de dag; met een goed gevulde groentebuik op haar huis. En het fijne is… je kan eindeloos varieren met soepen!

Hoe meer variatie, hoe beter

Want welke ouder wil er nou niet dat een kind alles lekker vindt? En ook hier geldt: oefening baart kunst. Daarom is het een goed idee om zo nu en dan een lekker soepje te serveren. Ieder hapje is weer een nieuwe stap naar het leren waarderen van nieuwe smaken. Daarom serveren wij een variatie aan heerlijke kindersoepen, die er zó ingaan.

De ideale start voor een Smaakavontuur

Met jouw kinderdagverblijf op Smaakavontuur, maar weet je nog niet zeker of warme maaltijden passen binnen jouw organisatie?  Dan zijn de soepen een mooie manier om kennis te maken met onze producten. Kunnen de kleine fijnproevers ook even testen. Pas op; er gaat om een tweede kommetje gevraagd worden!

Op Smaaksafari met jouw kinderdagverblijf?

Benieuwd naar al onze producten? We hebben een gevarieerd aanbod met een biologisch en niet-biologisch assortiment. Bericht ons en we komen graag bij je langs. Kunnen de kleintjes gelijk hun ongezouten mening geven!


21 juni 2018
''Chefs favoriet: romige pompoen met kerrie''


OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN