Kidsproof weekmenu’s ontdekken voor jouw kinderopvang

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een weekmenu voor jouw kinderopvang of kinderdagverblijf? Op deze pagina geven we je twee voorbeeldmenu’s van Madaga: de Smaaksafari en de Proeftuin.

De Smaaksafari is een smaakvol menu, vol met avontuurlijke gerechten. Zo maken de kinderen kennis met vele ingrediënten en ontwikkelen ze zo hun smaak.

De Proeftuin is juist een menu met herkenbare gerechten, zoals nasi en macaroni. Zelfs de meest kieskeurige kinderen gaan genieten van dit menu!

Een passend weekmenu voor iedere smaak en budget

Madaga kookt gezonde warme maaltijden speciaal voor de kinderopvang. Samen met een kinderdiëtist ontwikkelen wij gebalanceerde weekmenu’s die voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Bovendien bevat iedere maaltijd minimaal één portie groente.

Van 100% biologisch, naar een proeftuin tot maaltijden zonder poespas. Voor elk type locatie, kinderdagverblijf of BSO, bieden we een passend menu gevuld met overheerlijke gerechten, voor iedere smaak & budget. Bekijk hieronder de voorbeelden van onze weekmenu’s.

Kidproof maaltijden

Bekijk onze voorbeeld menu’s:

Wil je met je locatie ook op smaakavontuur? Of wil je meer weten over smaakontwikkeling, de menu’s of de mogelijkheden voor jouw locatie? Stel je vraag in het bericht en we nemen snel contact met je op.

Klaar voor de start?

* Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN