Proefbox kidsproof maaltijden

Uit het meest recente CBS rapport blijkt dat ruim 18% van de jongeren tussen de 4 – 25 jaar kampt met overgewicht. Dat moet anders! Gezonde smaakgewoontes komen niet van nature. Ingrid (CEO/Oprichtster Madaga) vertelt in een interview met EditieNL alles over onze bijdrage aan een gezonde generatie. Dat doen we onder andere met onze Smaaksafarikoffer en onze verse warme kidsproof maaltijden, boordevol groenten. Van smaakontwikkeling maken we een avontuur! Met één missie:

‘Kinderen hapje voor hapje verliefd laten worden op écht eten! ‘

Jaap Seidell, Hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de VU
Amsterdam
is het hier volledig mee eens: “Dat mensen een voorkeur hebben voor zoet en vet eten zie je al bij baby’s, die houden absoluut niet van zuur en bitter. Pas op het moment dat kinderen groenten herhaaldelijk eten, gaan ze die op een bepaald moment waarderen en leren ze deze lekker te vinden.”

Lees hier het volledige artikel van EditieNL.

Vraag nú je kortingscode aan voor de proefbox!

Zelf proeven werkt toch echt het best! Vandaar dat we een speciale proefbox hebben ontwikkeld, gevuld met een selectie van onze overheerlijke maaltijden. Zodat je met de kinderen van je eigen locatie onze kidsproof maaltijden kunt uitproberen. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een kortingscode voor de proefbox. We horen graag of ook bij jou de kinderen hun vingers ervan aflikken!

Ik wil de kortingscode voor de proefbox

* Bij verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.