Maaltijd van de Maand: Lamsstoofvlees met rijst

12 juli 2016 door Mijke

Lamsstoofvlees met rijst
Onze koks kunnen al onweerstaanbaar lekker koken voor kleintjes. Maar toch dagen we ze graag uit om iets bijzonders te maken. En dat is ze weer gelukt. Ontdek ons lamsstoofvlees met rijst.

Heel makkelijk online te bestellen of op te nemen in je menuplan, want we snappen best dat jij geen tijd hebt om lamsvlees te stoven.

Geheim van het recept: risottorijst

Voor baby’tjes kan het lastig zijn om te slikken, als ze net beginnen met echt eten. Daarom gebruiken we geen gewone rijst, maar risottorijst. De korrels zijn zachter en fijner, waardoor kleintjes makkelijker kunnen slikken. Kun je ze tegelijkertijd mooi met een eigen lepeltje laten wennen.

Risotto-tip

Meer groente op het menu van je baby, hoe fijn is dat! Met deze makkelijke tip heb je dat zo voor elkaar. In plaats van courgette en tomaat kun je ook een groentepureetje door de risotto mengen voor je kleintje. Dus heb je nog een wortel- of doperwtenpureetje over? Doe er dan eens wat risotto bij.

Klaar voor een smaaksafari?

Ben je er klaar voor om met je kleintje op smaaksafari te gaan? Baby’s en peuters zijn dol op de zachte smaak van risotto en het lamsvlees zit vol met eiwit en ijzer. Moet je echt even proeven.

Jaaa, lekker!

Kun jij niet wachten om deze maaltijd van de maand op het menu van je kleintje te zetten? Dat kan, met ons menuplan. Daarin komt ‘ie vanzelf een keer voorbij.
Geen menuplan maar wel graag onze gerechtjes proberen? Misschien is de proefbox dan iets voor jou. Die is er al voor kindjes vanaf 6 maanden. Los bestellen kan natuurlijk ook. We bezorgen gewoon gratis bij je op de stoep.

Proefboxen bekijken