Over Madaga, the great little foods company

16 juli 2015 door Madaga

Maaltijden
Madaga – The great little foods company – is een jong innovatief bedrijf actief in de sector gezonde en natuurlijke voeding voor kinderen. In 2012 lanceerden we voor het eerst onze maaltijden voor kinderen.

Nu drie jaar later worden de maaltijden gebruikt door kinderdagverblijven in heel Nederland en het AMC Kinderziekenhuis. Naast deze vaste afnemers bezorgen we wekelijks aan huis bij individuele klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat echt natuurlijk eten een belangrijke rol speelt in het dagelijkse leven. En wat ons betreft zou ieder kind dit moeten kunnen ervaren. Tegenwoordig zijn veel ouders drukker dan ooit waardoor ze niet altijd in de gelegenheid zijn om een lekkere, gezonde maaltijd op tafel te zetten voor hun kleintjes. We groeien snel en zijn op zoek naar nieuwe talenten om deze missie te realiseren.

Onze visie

Wij denken dat liefde voor echt eten een geschenk is waarvan iedereen de gelegenheid moet hebben om dit te kunnen ervaren. Ook jonge kinderen met drukke ouders verdienen de kans om te genieten van onweerstaanbaar lekker en natuurlijk eten. Moderne ouders hebben slechts twee opties: zelf koken of het kopen van een potje industriële babyvoeding zonder smaak, zonder liefde… helemaal niets! Tijd voor verandering! Gezonde opvoeding eist gezonde oplossingen.

Wij koken en bezorgen verse en biologische maaltijden, groentespreads, fruithapjes en gezonde traktaties, die kindjes onweerstaanbaar vinden. Een selectie van onze meest gewaardeerde recepten zijn kalkoenstoofpotje met linzen, Mediterrane visschotel, speculaas-broccolicakejes en gierstpap met aardbeien.

Het team van Madaga

Momenteel richten we ons op de groei van het merk, het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten en het leveren van gezonde voeding waar kinderen dol op zijn. We hebben een klein team met doelgerichte collega’s die uit zijn op het behalen van het beste resultaat. We werken graag met mensen die ons inspireren en uitdagen om dingen beter, sneller en slimmer te doen.

Onze missie is voor veel mensen heel logisch maar het blijft een uitdaging de juiste mensen te bereiken. We waarderen de feedback van specialisten dan ook enorm. Onze werkomgeving is erg vernieuwend, uitdagend en open voor nieuwe input.