“Bijzonder dat je het verschil kan maken”

10 mei 2016 door Madaga

Wil jij misschien wel bij Madaga komen werken als stagiair? Lees hier dan even de ervaringen van een paar van onze vorige stagiair(e)s.

Merel Wintjens“Dit is echt een omgeving en ervaring die je niet vaak tegenkomt in een stage. Ik was betrokken bij elke stap van het proces. Naast mijn dagelijkse taken kreeg ik rollen in grote projecten met als doel om Madaga naar een volgende fase te leiden. Het is met name bijzonder om te ervaren dat je het verschil kan maken binnen het bedrijf, ondanks dat je het jongste lid van het team bent. Je krijgt hier echt de kans om te werken aan de groei van je persoonlijke competenties en vaardigheden.”
                            Merel Wintjens | International Business & Management Studies | HU

Maik Voets

“Echt alles en iedereen hier straalt de missie uit van Madaga; gezonde én eerlijke voeding beschikbaar maken voor baby’s en peuters. De passie en ambitie die de collega’s hier in hun werk stoppen is echt super om mee te maken. Zelf wordt je naast je dagelijkse werkzaamheden betrokken bij allerlei nieuwe en bestaande projecten en processen binnen de organisatie. Dit geeft je de kans om competenties als teamwork, communicatie en projectmanagement te ontwikkelen binnen een professioneel team. Al met al een hele interessante en leerzame ervaring die ik heb mee mogen maken in mijn stageperiode bij Madaga.”
Maik Voets | International Food & Agribusiness | HAS Hogeschool

Esther Ruijter

“Werken bij een start-up met een doel waar je achter staat is geweldig. Meteen toen ik binnen kwam was ik een volwaardig lid van een gedreven team en doordat het zo’n klein bedrijf is zie je werkelijk alle processen die bij het runnen en groeien van een onderneming horen! Je krijgt veel eigen verantwoordelijk-heid en ziet direct resultaat van je werk, wat ervoor zorgt dat je ontzettend veel leert.”                                                                                                              Esther Ruijter | Master Entrepreneurship | VU en UvA

Enthousiast geworden en graag aan de slag bij Madaga? Kijk dan even bij onze vacatures.