Bestel mijn Madaga

Ook voor jouw locatie?

Vraag hier een gratis proefbox aan.

Gratis proefbox

Open sollicitatie bij Madaga

Heb je een hands-on mentaliteit en wil je met jouw kennis en ervaring echt het verschil kunnen maken? Ben jij een gedreven professional met een hands-on mentaliteit? En wil jij met jouw gedrevenheid echt het verschil kunnen maken in eensnelgroeiende scale-up waarin alles draait om écht eten en waarin jij bovendien kunt groeien? Dan maken wij graag kennis met je!

Over Madaga 

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Liefde voor echt eten is de basis van een gelukkig leven. Maar dit is niet vanzelfsprekend. Kinderen moeten een kans krijgen om pure smaken te ontdekken en in de magische wereld van écht eten te duiken. Daarom heeft Madaga de missie om alle kinderen op een Smaaksafari mee te nemen zodat ze hapje voor hapje verliefd op echt eten worden. Dat doen we in samenwerking met kinderdagverblijven. Madaga zorgt ervoor dat pedagogisch medewerkers, autoriteiten en ouders / verzorgers zich er bewust van zijn dat kweken van smaakontwikkeling bij kleintjes en het leren waarderen van écht eten – met veel groente – het verschil maakt.

Voor nu tijdelijk geen vacatures bij Madaga

Helaas hebben we voor nu geen vacatures open staan. Maar dat betekent dat we nu nog harder gaan groeien en dan verwachten we natuurlijk weer nieuwe vacatures, stages en werkervaringsplekken op alle afdelingen van Madaga. Wij hebben dit jaar onze teams van Marketing, Sales, Finance en Customer Care versterkt. Value chain en HR zijn voor nu nog even constant gebleven.

Wat kan je doen?

Houd onze site in de gaten, mail mij alvast je cv (foodpreneur@madaga.nl) met een leuk motivatie waarom je bij Madaga komt werken of volg onze social media: Facebook of  Linkedin.

Tot snel! Yann – Overpotter bij Madaga – 06-21469382

 


14 mei 2019


OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN