Bestel mijn Madaga

Vacature Customer Care Medewerker

Heb je een hands-on mentaliteit en wil je met jouw kennis en ervaring echt het verschil kunnen maken in een snelgroeiend bedrijf? Wil jij dingen voor elkaar krijgen, ben je accuraat en sterk in planning? Heb jij ook nog een passie voor voeding en wil je helpen om elke dag kinderen een gezonde portie groente te laten eten? Dan maken wij graag kennis met je!

Over Madaga

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Liefde voor echt eten is de basis van een gelukkig leven. Maar dit is niet vanzelfsprekend. Kinderen moeten een kans krijgen om pure smaken te ontdekken en in de magische wereld van écht eten te duiken. Daarom heeft Madaga de missie om alle kinderen op een Smaaksafari mee te nemen zodat ze hapje voor hapje verliefd op echt eten worden. Dat doen we in samenwerking met kinderdagverblijven. Madaga zorgt ervoor dat pedagogisch medewerkers, autoriteiten en ouders / verzorgers zich er bewust van zijn dat kweken van smaakontwikkeling bij kleintjes en het leren waarderen van écht eten – met veel groente – het verschil maakt.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden 

Als Customer Care medewerker ben je verantwoordelijk voor het, op een klantvriendelijke manier aan de hand van onze missie en waarden, beantwoorden van de vragen van onze klanten (kinderdagverblijven). Dit houdt in dat je de volgende activiteiten vervult:

 Beantwoorden van inkomende telefoons en e-mails.
 Beantwoorden en helpen bij vragen van onze klanten.
 Invullen en bijhouden van ons servicedashboard.

Dit zien we graag terug in een kandidaat 

Madaga maakt graag kennis met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe klant georiënteerde uitdaging. Bij voorkeur heb je niet alleen een passie voor gezonde voeding, maar heb je ook ervaring opgedaan binnen een dienstverlenend bedrijf (denk hier ook aan horeca, catering, hosting, …). Jij begrijpt hoe belangrijk het is dat onze maaltijden op tijd bij de kinderen geleverd worden en dat onze klanten (de kinderdagverblijven) echt op ons kunnen rekenen.

Wat breng je mee?

 Je eerste prioriteit is altijd naar de klant toe om hem te helpen.
 Beantwoorden en na bellen van klanten doe je altijd op een klantvriendelijke manier.
 Gestructureerd werken is voor jouw vanzelfsprekend.
 Je administratie op orde houden staat hoog op je lijst van dagelijkse doelstellingen.
 Kennis en affiniteit met voeding is een belangrijke plus.

En je bent:

 Stressbestendig.
 Resultaatgericht.
 Zelfstandig.
 Initiatiefrijk en proactief.
 Communicatief sterk.


22 januari 2019
'Maak van smaakontwikkeling een feest!'

Wat is jouw ervaring:

 Je hebt een HBO denk en werkniveau.
 Je hebt affiniteit met het werken met (bestel)systemen.
 Beheersing van Excel, Word en Outlook is belangrijk.
 Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Wat biedt Madaga jou?


Dat een startup snel kan groeien dat gelooft iedereen, maar hoeveel (biologische) voedingsbedrijven ken jij die sinds 2016 van een paar ton in euro’s naar 4 miljoen omzet zijn gegroeid? Met een organische groei van gemiddeld 100% per jaar en tegelijkertijd een externe groei, is Madaga sinds 2017 de marktleider in het leveren van gezond eten aan kinderdagverblijven in Nederland.

In de afgelopen 18 maanden is het bedrijf van een klein team van gedreven 'foodpreneurs' uitgegroeid tot een team van professionals die samen achter onze missie staat: 'Kleintjes hapje voor hapje verliefd te maken op echt eten'. Dit betekent dat jij als nieuwe customer care medewerker een belangrijke bouwsteen zal zijn van Madaga. Jij gaat deel uit maken van het succesvol ondernemerschap van Madaga!

Madaga biedt een 40-urige werkweek in Amstelveen, een top team, gezellige collega’s en een marktconform salaris.

Solliciteren?


Solliciteer kan per mail naar Yann (06-21469382) foodpreneur@madaga.nl. Stuur hem alsjeblieft je CV en een motivatiebrief.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, onze Overpotter Yann heeft zijn lijstje al klaar!

Andere leuke artikelen

MEER WETEN OVER GEZOND ETEN VOOR KINDEREN?