Bestel mijn Madaga

Vacature Financial controller

Madaga, de razend snel groeiende scale-up in food, zoekt een startende financial controller die onze groei verder gaat versnellen en verzekeren. Wil jij dingen voor elkaar krijgen, ben je toegankelijk als leidinggevende en een ambitieuze professional? Geef jij de geldboom in onze moestuin water? Solliciteer dan nu en kom Madaga verder laten groeien!

Over Madaga

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Liefde voor echt eten is de basis van een gelukkig leven. Maar dit is niet vanzelfsprekend. Kinderen moeten een kans krijgen om pure smaken te ontdekken en in de magische wereld van echt eten te duiken. Daarom heeft Madaga de missie alle kinderen op een Smaaksafari mee te nemen zodat ze hapje voor hapje verliefd op echt eten worden. Dat doen ze in samenwerking met kinderdagverblijven. Madaga zorgt ervoor dat pedagogisch medewerkers, autoriteiten en ouders / verzorgers zich er bewust van zijn dat kweken van smaakontwikkeling bij kleintjes en het leren waarderen van écht eten – met veel groente – het verschil maakt.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden 

De financiële administratie binnen Madaga is in volle ontwikkeling. Net als de rest van onze onderneming. Daarom zijn we op zoek naar een zelfstandige en hands-on controller die klaar is om de volgende stap te zetten in zijn of haar carrière.

  Je bent verantwoordelijk voor onze financiële afdeling en stuurt een medewerker aan.
  Elke periode verzorg je onze rapportages en analyses, deze presenteer je aan het management team.
  Het uitzoeken en verbeteren van onze huidige processen hoort bij jouw uitdaging om Madaga nog beter en efficiënter te maken en kan laten groeien.
  Dit betekent dat jij in systemen kan denken; een blackbox heeft geen geheimen voor je.
  Interne audits voer je uit en accountantscontroles bereid jij voor.
  Je bewaakt de realisatie van werkzaamheden conform de gemaakte afspraken met alle afdelingen binnen Madaga.
  Wanneer nodig pak jij vanzelfsprekend financieel administratieve taken op zoals boekhouding en facturatie.

Dit zien we graag terug in een kandidaat

De nieuwe financial controller bij Madaga heeft na 3 à 5 jaar ervaring als financieel medewerker nu al minimaal 2 jaar controller ervaring opgedaan. Hij of zij heeft al ervaring met het zelfstandig verantwoordelijk zijn voor de jaarafsluiting, het maken van analyses, rapportages en interpretaties van de cijfers van een MKB of start-up. Idealiter heb je ook zelf een accountants controle meegemaakt. Dankzij jouw achtergrond en ervaring begrijp jij als geen ander dat zonder hands-on te zijn, zelf de boekhouding te doen en proactief meedenken en werken, je niet het verschil gaat maken. Dat je hiernaast ook nog affiniteit hebt voor echt eten en wil werken aan onze missie maakt jou de ideale kandidaat.

Wat breng jij mee?

   Je hebt tussen de 5 en 8 jaar ervaring binnen de financiële administratie en controlling (binnen start-ups en/of MKB),
   Jaar- en maandafsluiting, financiële analyses, rapportages, boekhouden en financiële administratie heb je allemaal eerder gedaan,
   Je hebt oog voor detail en je begrijpt de business variabelen zodat je je collega’s kan helpen om focus te houden en dus het verschil te maken,
   Je bent sterk in projectmanagement en meerdere projecten tegelijkertijd uitvoeren zorgt voor gezonde spanning bij jou,
   Je volgt altijd de laatste wet- en regelgeving omtrent finance,
   Je hebt kennis van IT-systemen, Excel en idealiter van Exact online,
  Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding,
   De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.

En jij bent:

   Ondernemend in alles wat je doet en projectmatig sterk,
   Een meewerkende voorman die zijn team sterk maakt,
   Iemand met een probleemoplossend vermogen die dit ook graag inzet,
   Accuraat met een hoge mate van controle van de eigen werkzaamheden,
   Een zelfstandige werker met een echte teamplayer drive,
   Communicatief sterk in woord en geschift.


21 februari 2019
'Ga jij mee op ons avontuur?'

Wat biedt Madaga jou?


Als financial controller ben jij een essentieel onderdeel bij het bewaken van onze groei. Als nieuwe medewerker word je een belangrijk onderdeel van Madaga en krijg je de kans om bij te dragen aan de verdere uitbouw van de business. Je hebt net als wij een can-do attitude die positief bijdraagt aan het functioneren van Madaga, het team en je collega’s. De lat leg je telkens een stukje hoger, je daagt jezelf en Madaga’s team uit de ambitie te verhogen en onze missie waar te maken. Maak onderweg fouten en leer daar ook van. Ondernemerschap is onze drijfveer en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Dit moet je droomfunctie zijn!

Madaga biedt een 40-urige werkweek met veel uitdaging en verantwoordelijkheden aan waarin jij direct rapporteert aan onze oprichtster met wie je samen gaat leren en bouwen.

Solliciteren?


vacature financial controller

Vragen kan je per mail steleen aan Yann (06-21469382) foodpreneur@madaga.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig, onze Overpotter Yann heeft zijn lijstje al klaar!

MEER WETEN OVER GEZOND ETEN VOOR KINDEREN?