Bestel mijn Madaga

Vacature Marketing Manager

MarCom Molenaar

Wij zijn opzoek naar een creatieve, ondernemende MarCom Expert, met een passie voor echt eten, die een verschil wil maken door mee te helpen om de allerkleinsten hapje voor hapje verliefd te laten worden op echt eten.
Ben je een ondernemende out-of-the-box denker en doener? Op de hoogte van de nieuwste inzichten in marketing en communicatie en weet je deze pragmatisch toe te passen? Heb je ervaring en de passie om een team aan te sturen. Laat je dan snel overpotten in onze moestuin en reageer op de vacature Marketing Manager!

Wat ga je doen?

Als MarCom Molenaar ben je eindverantwoordelijke voor het merk. Je bouwt verder aan zichtbaarheid en autoriteit.
Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie in offline & online kanalen, met focus op digitale kanalen.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitrollen & monitoren van marketing- en communicatieplannen. Alles met het doel om fans te creëren.
Goed inzicht krijgen en houden op de B2B en B2C customer journey’s zijn voor jou de basis voor het opstellen van gerichte communicatieplannen.
Op basis deze customer journey’s ontwikkel en implementeer je een CRM-strategie om nieuwe klanten te krijgen en fans te creëren.
Productontwikkeling is voor jou gesneden koek. Je stelt de strategische NPD-roadmap op voor toekomstige groei en samen met de productontwikkelaar zorg je voor een succesvolle uitrol.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt bewezen ervaring als senior allround marketing en communicatiespecialist in de FMCG-branche.
 • Je hebt een Academische opleiding afgerond met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een strategische ondernemer, een denker en doener, die oplossingsgericht is met een goede dosis gezond verstand waardoor je weet te overtuigen.
 • Als lid van het MT ben jij voor onze interne en externe stakeholders de strategische (senior)partner met betrekking tot het merk. Jij kan het verschil maken.
 • Dankzij jouw leidinggevende en coachende ervaring zorg jij ervoor dat jouw team van creatieve kwekers het beste uit zichzelf haalt.

 

Jouw plek in de moestuin

 • Je bent onderdeel van het MT en bepaalt samen de koers en prio’s.
 • Je rapporteert direct aan onze CEO en zij is jouw belangrijkste sparringpartner.
 • De Madaga moestuin wordt onderhouden door doeners en durvers. Het team bestaat uit missie gedreven Foodpreneurs die met elkaar de uitdaging aangaan. Jij bent de spil in dit team en bouwt samen aan successen.
 • Je durft, onderneemt en doet en draagt deze energie over aan het team.
 • De lat kan niet hoog genoeg liggen voor jou. Je daagt jezelf en Madaga’s team uit om ambities te vergroten. Maak onderweg fouten en leer daarvan.
 • Ondernemerschap is onze drijfveer en daar ga jij een belangrijke rol in spelen. Dit moet je droomfunctie zijn.
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Vacature Marketing Molenaar

 

Kijkje in de keuken

Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Liefde voor echt eten is de basis van een gelukkig leven. Maar dit is niet vanzelfsprekend. De meeste mensen zijn zich hier niet bewust van, of wanneer ze dat wel zijn, weten ze niet hoe ze het moeten veranderen.  Madaga wil pedagogisch medewerkers, autoriteiten en ouders en verzorgers zich er bewust van maken dat kweken van smaakontwikkeling bij kleintjes en het leren waarderen van écht eten, met veel groente, het verschil maakt. Het is tijd voor een nieuwe generatie kindervoeding!

Overpotten in de moestuin?

De werving & selectie voor deze positie wordt exclusief verzorgd door WerfSelect te Amersfoort. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helma Minjon via helma@werfselect.nl.
Of check https://werfselect.nl/vacatures/marketing-manager/ 


MEER WETEN OVER GEZOND ETEN VOOR KINDEREN?