Bestel mijn Madaga

Vacature product manager

Kom jij ons helpen met het versterken van ons marktleiderschap? Ben je in staat in staat om relevante insights om te zetten in tastbare producten? Weet je de producten in afstemming met jouw stakeholders binnen budget en planning op te leveren? Heb je een hands-on mentaliteit en wil je met jouw gedrevenheid en ervaring echt het verschil kunnen maken in een snelgroeiende startup? Dan maken wij graag kennis met je!

Over Madaga

“Eigenaresse Ingrid liep als klein meisje al rond in de moestuin van haar oma in de Franse Bourgogne. Hier heeft zij mogen ervaren wat een geluk en liefde in eten zit. Met vers en puur eten zorg je voor jezelf. Toen Ingrid zelf moeder werd, wist ze het zeker: ieder kind heeft hier recht op. Toch is deze belangrijke basis voor een gezond en gelukkig leven niet voor iedereen toegankelijk. Ingrid voelde sterk de behoefte hier wat aan te doen en begon Madaga. Zodat alle kleintjes kunnen genieten van eten dat ze lekker vinden en wat ook nog gezond is.

Madaga is van een start-up uitgegroeid tot een team van professionals met een heldere missie; ‘Kleintjes hapje voor hapje verliefd maken op echt eten’. En niet zonder succes. Hoeveel (biologische) voedingsbedrijven ken jij die in 3 jaar vertienvoudigen? Met een organische groei van gemiddeld 100% per jaar en tegelijkertijd een externe groei, en een flinke dosis passie, is Madaga sinds 2017 de marktleider in het leveren van gezond eten aan kinderdagverblijven in Nederland.”

Dit zijn je verantwoordelijkheden

Als Productmanager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oppakken van projecten waarbij je het proces stuurt en het budget bewaakt. Je durft het traject kritisch te bekijken en te sturen op efficiency, kostprijs en innovatie. Je kunt in concepten denken en levert een bijdrage aan de roadmap. Daarnaast stuur je een externe product ontwikkelaar aan.

Je krijgt energie wanneer je van toegevoegde waarde bent als de schakel van het hele proces. Met jouw enthousiasme en passie voor gezonde voeding ben jij de aangewezen persoon om – in samenwerking met je collega’s – nieuwe menu’s, maaltijden en productinnovaties uit te rollen bij onze klanten.

In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van Sales, operations en Customer Care.

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Madaga maakt graag kennis met échte food-liefhebbers met 3-5 jaar werkervaring in commerciële functies. We zoeken een ondernemer, die sterk is in processen.

Je hebt je sporen als product manager verdiend, bijvoorbeeld bij een foodfabrikant, of distributie kanaal, bv. zorginstelling, cateraar of groothandel. Je hebt eerder succesvol een product portfolio gemanaged en uitgebouwd. Stakeholder management van diverse teams is voor jou geen probleem en eventuele weerstand weet je goed te managen. Analyses maken vind je leuk en hier heb je ook al ervaring mee.

Verder ben je:

 • afgestudeerd met minimaal een hbo- of wo-diploma
 • zelfstandig
 • daadkrachtig
 • zorgvuldig
 • resultaat gericht
 • een goede planner
 • in staat om in concepten te denken
 • initiatiefrijk en proactief

En kun je:

 • goed projectmatig werken
 • gestructureerd werken
 • flexibel inspelen op omstandigheden
 • zelf de mouwen opstropen wanneer de situatie daarom vraagt
 • goed werken met Excel, PowerPoint, word en outlook

25 januari 2019
Nieuwe smaken ontdekken is één groot avontuur!

Wat biedt Madaga jou?


Madaga biedt jou een baan waarin veel ruimte is voor ondernemerschap.

Als Productmanager ben jij een essentieel onderdeel van een team dat bezig is om een nieuwe generatie gezonde kleine Nederlanders te creëren. Jij gaat deel uit maken van het succesvol ondernemerschap van Madaga!

Madaga biedt een 40-urige werkweek in Amstelveen en een marktconform salaris.

Solliciteren?


Werving en selectie voor deze vacature bij Madaga wordt exclusief uitgevoerd door WerfSelect, de PastPrecies match. Daarom verwijzen we je voor een sollicitatie door naar de website van WerfSelect.


MEER WETEN OVER GEZOND ETEN VOOR KINDEREN?