Bestel mijn Madaga

Ook voor jouw locatie?

Vraag hier een gratis proefbox aan.

Gratis proefbox

Hapje voor hapje verliefd op echt eten

De basis van een gelukkig leven

Verliefd worden op echt eten helpt bij de ontwikkeling van gezonde smaakvoorkeuren en legt de basis voor gezonde eetgewoontes. Bij Madaga vinden wij dat elk kindje hier echt op heeft. Onze missie is dan ook om kleintjes al vroeg nieuwsgierig te maken naar echt eten.

De ontdekkingstocht naar smaken

In de periode van baby naar ondernemende peuter maakt je kleintje een razendsnelle ontwikkeling door. Elke dag is één grote ontdekkingstocht. Zo ook voor het smaakavontuur. We willen onze kleintjes allemaal zoveel mogelijk gezonde voeding voorschotelen, zodat ze goed kunnen groeien. In de praktijk blijk dit niet altijd zo simpel. Iedere peuter heeft wel een periode dat hij z’n lippen stijf houdt voor wat voor een hapje dan ook.

‘Zien eten, doet eten!.’

Het kinderdagverblijf: de ideale plek voor een smaakavontuur

De weg naar de wereld van écht eten is een groot avontuur. En met wie kan je dit avontuur het beste aangaan? Met vriendjes op het kinderdagverblijf!

Samen met vriendjes kijken, voelen, ruiken en misschien zelfs een hapje proeven. Er wordt gesmokkeld en zie ik het nou goed? Krijgt lievelingsbeer ook een hapje? Zo ontdekken ze stapje voor stapje nieuwe smaken, geuren en structuren. En de pedagogisch medewerkers op de groep, die weten als geen ander de kleintjes te verleiden om tóch dat ene hapje te proberen.

Peuterproof eten & activiteiten

Madaga begeleidt en inspireert kinderdagverblijven om met de kleintjes op ontdekkingsreis te gaan naar gezonde voeding. Niet alleen met de 100% peuterproof maaltijden, maar ook met activatiemiddelen helpen wij kinderdagverblijven betere professionals te worden op het gebied van voeding.

Wij nemen kleintjes mee op Smaaksafari. En het werkt! Dat bewijst het Smaaksafaribox project. Daarmee slagen wij er in om 15.000 kinderen bij Smallsteps succesvol aan de groente te krijgen. In de toekomst hopen wij nog veel meer kinderen mee te kunnen nemen op smaakavontuur.


29 maart 2019
'Beer, jij ook een hapje'?


OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN