Webinar: de impact van gezonde voeding op de kinderopvang

Ontdek tijdens de webinar op 15 februari hoe je op de kinderopvang van smaakontwikkeling een avontuur kan maken. Want voor een gezonde generatie, is vanaf jongs af aan gezond leren eten ontzettend belangrijk! Smaakontwikkeling bij kinderen stimuleren werkt! De kinderopvang speelt hier een cruciale rol in. Meld je direct aan!

Programma webinar

In max 1,5 uur gaan we met verschillende sprekers dieper in op het waarom, het hoe en wat het resultaat van gezonde voeding. En welke rol de kinderopvang hierin speelt. Met onder andere founder en CEO Madaga, Ingrid Keller Cayet. De overige spreker(s) maken we spoedig bekend.

Inschrijven

Meer weten over hoe je als kinderopvangorganisatie impact kunt maken met gezonde voeding? En hoe jouw organisatie ook een onderdeel kan zijn van het voortbrengen van een gezonde generatie? We hebben een beperkt aantal plekken, dus schrijf je direct in!

“Ik zie de kansen om ons als organisatie zo strategisch te kunnen onderscheiden”

Ja, ik meld me graag aan voor de 15e!    Kan je er niet bij zijn?

    Ben je niet in de gelegenheid om de webinar bij te wonen? Geen probleem! Laat je gegevens achter via het inschrijfformulier, we sturen je de link naar de webinar achteraf per mail naar je toe.
    OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
    VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN