100% kidsproof      |      80% van de kinderen likt de vingers af      |      elke dag op smaakavontuur

Privacy & cookiebeleid van Madaga

 

Wie zijn wij?
Aangenaam! Wij zijn Madaga en maken kleintjes hapje voor hapje verliefd op echt eten. Dit is het privacy- en cookiebeleid van Madaga. Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via onze website & webshop. Wij hechten veel waarde aan de bescherming hiervan. In deze verklaring lees je alles over de manier waarop wij jouw persoonsgegevens verzamelen en hoe wij daarmee omgaan. Zo leggen wij bijvoorbeeld uit waar jouw gegevens opgeslagen worden en met welke reden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kan maken van deze rechten. Heb je na het lezen van het beleid nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Doel en rechtsgrond van onze gegevensverwerking
Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die we nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan daar zeer zorgvuldig mee om. Zo gebruiken we je gegevens bij je bestelling, je bezorging, je informatieverzoek en je contact met onze klantenservice bij van de uitvoering van het contract dat je sluit met Madaga wegens aanschaf van onze producten. Daarnaast kunnen we jouw persoonsgegevens gebruiken wegens “gerechtvaardigd belang”, bijvoorbeeld bij marketingactiviteiten richting bestaande klanten of voor reviews en klanttevredenheidsonderzoek. Als je gegevens met ons deelt, zoals een review en wij willen deze gebruiken, dan nemen we contact met je op en vragen wij je hier expliciet toestemming voor. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om jouw gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. In zo’n geval kun je die toestemming op elk moment weer intrekken. De verwerking die plaatsvond vóór intrekking blijft in zo’n geval wel rechtmatig.

 


Welke gegevens verwerken wij en op welke manier?
Gegevens voor het verwerken van je bestelling. Als je bij ons bestelt of informatie opvraagt hebben we bepaalde gegevens van je nodig om aan je verzoek te kunnen voldoen. Hiervoor verzamelen wij je NAW-gegevens zoals je bedrijfsnaam, naam contactpersoon, e-mailadres, bezorgadres(sen), facturatie- en betaalgegevens en je telefoonnummer.
  • Je account: Je kan een persoonlijke account aanmaken, hierin bewaren wij bovenstaande gegevens. Tevens kun je hierin je bestelgeschiedenis inzien inclusief de gekozen afleverdagen.
  • Gegevens voor klantenservice: Zakelijke klanten en consumenten kunnen ons via meerdere communicatiekanalen bereiken (zoals telefoon, e-mail, whatsapp, Social Media platformen zoals Facebook(-messenger), Instagram, Twitter en LinkedIn. We gebruiken de in je account opgeslagen gegevens om contact op te nemen naar aanleiding van je vraag of klacht. We bewaren de meldingen met betrekking tot de vraag of klacht in ons CRM systeem. We bewaren de meldingen binnengekomen via een Direct Message in een Social Media platform, deze kun je altijd zelf verwijderen.
  • E-mails: Wij brengen smaakontwikkeling onder de aandacht, middels onze gerechten, voedingstips, recepten en promotionele activiteiten, speciale aanbiedingen en acties.
  • Per post: We kunnen je per post attenderen over aanbiedingen, inspiratie, nieuwe producten en diensten.
  • Sociale media: We gebruiken technologieën, zoals cookies, om de inhoud en reclame aan te passen, om sociale media functies te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. En om advertenties te laten zien, delen we informatie met Facebook, Instagram & Google. We gebruiken Google voor het analyseren van de website en voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google-diensten en producten.
  • Klantonderzoeken: We kunnen we je klantgegevens gebruiken om je uit te nodigen voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Dit kan anoniem, maar soms vragen wij je gegevens. Uiteraard ben je niet verplicht die te geven. Wanneer je dat wel doet verwijderen wij alle naar jouw herleidbare gegevens na het afronden van het klant- of marktonderzoek.
  • Gegevens voor prijsvragen en acties: Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij om je gegevens. Deze hebben wij nodig om de actie te kunnen uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekend te maken.

 

Hoe lang bewaren we je gegevens
We bewaren je persoonsgegevens voor een redelijke periode. De precieze duur van die bewaarperiode hangt af van de gegevens en waar we die voor nodig hebben. De meeste gegevens (zoals je naam, adres en e-mailadres) hebben we altijd nodig om je bestellingen te kunnen bezorgen, dus die bewaren we zolang je bij ons een account hebt. Indien een account twee jaar inactief is, zullen we deze verwijderen. Je kunt ons ook zelf per e-mail verzoeken om je gegevens te verwijderen. Om technische redenen kan dat 14 dagen duren.

 

Met wie delen we je gegevens
We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening en onderzoek naar verbetering daarvan. Het betreft bezorgpartners (I&L), leveranciers, betaalpartners (Mollie) IT-dienstverleners en partijen die onze reviews verzamelen. Verder zetten wij data management-platforms en media- en advertentiebureaus in om gerichte advertenties laten zien, bijvoorbeeld op basis van je interesse in bepaalde producten. Ook gebruiken wij onderzoeksbureaus voor (klant)onderzoeken. Mochten openstaande rekeningen niet worden betaald, dan delen wij in sommige gevallen met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders en advocaten.
We delen je gegevens niet met derden voor andere commerciële doeleinden.

 

Hoe beveiligen we je gegevens
We slaan je gegevens op in verschillende databases. We hanteren altijd strenge beveiligingsmaatregelen. Daarbij gebruiken we uiteraard alle technieken en organisatorische maatregelen die nodig zijn om je gegevens veilig te houden. Zo gebruiken we voor het versturen en ophalen van gegevens altijd encryptie op basis van SSL-certificaten.

 

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat we naar je browser sturen. Daardoor kunnen we jouw browser, de volgende keer dat je de website bezoekt, automatisch herkennen. Cookies kunnen informatie verzamelen die gekoppeld zijn aan het gebruik van de website, bijvoorbeeld welke pagina’s je bezoekt en de duur van de gebruikssessie.
Waarom gebruiken wij cookies?
De cookies zorgen ervoor dat de website snel werkt en je de website veilig kan bezoeken. Ook kunnen wij zien of de indeling van onze website goed werkt of dat we het beter in kunnen richten.
Welke cookies gebruiken wij?
  • Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Hiermee kunnen ook sommige voorkeuren worden bewaard (zoals taalinstelling).
  • Doelgroepgerichte of advertentiecookies: deze cookies worden gebruikt om het surfgedrag van onze bezoekers vast te leggen. Daarmee verzamelen we informatie over browsergebruik die kunnen worden gebruikt voor het aanpassen van advertenties en marketing. Een voorbeeld hiervan is een remarketing campagne. Deze cookies, ook wel tracking cookies, worden gebruik door social media-accounts, nieuwsbrieven en Google AdWords. Wij vragen je de cookies te accepteren wanneer je onze website bezoekt. Nadat jij de voorwaarden hebt geaccepteerd, mogen cookies worden bijgehouden en worden geplaatst.
  • Google analytics: om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen, maken wij gebruik van Google Analytics. Zo kunnen wij zien hoe de website wordt gebruikt. Wij hebben een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Dat betekent dat Google jouw gegevens niet mag en kan gebruiken en alleen voor Madaga zichtbaar zijn.

 

Jouw rechten
Volgens de AVG heb je recht op toegang tot je persoonsgegevens. Je hebt ook recht op de rectificatie of verwijdering van je gegevens. Daarnaast mag je ons vragen het verwerken van je gegevens te beperken. Tot slot kun je ook bezwaar maken tegen het verwerken van je gegevens op basis van artikel 6 (1) f van de AVG.
Als je toegang wil tot je persoonsgegevens, stuur ons je verzoek. Dat geldt ook als je hulp nodig hebt bij het aanpassen of verwijderen van je gegevens, als je een beperking van de verwerking van je gegevens wil aanvragen, als je bezwaar hebt tegen het verwerken van je gegevens of als je je persoonsgegevens in een leesbaar en gestructureerd bestand wil ontvangen. We beantwoorden je verzoek zo snel mogelijk, uiterlijk binnen een week.

 

Vragen of klachten?
Natuurlijk helpen wij je graag! Je kan telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons customer care team. Zij zijn bereikbaar op 020-3081200 of welkom@madaga.nl.
Officieel moeten wij je er ook nog op wijzen dat je het recht hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen
Madaga behoudt zich het recht voor om dit privacy- en cookiebeleid aan te passen, mocht de wetgeving rondom dit onderwerp veranderen. Daarom raden wij je aan met enige regelmaat dit beleid te checken.
Amstelveen, september 2021

__________________________________

Wie is verantwoordelijk voor je gegevens?

Madaga BV
KvK-nummer: 50118188
BTW-identificatienummer: NL822560367B01

Je kunt ons zo bereiken:
Bellen: 085 27 35 435
Mailen: welkom@madaga.nl
Schrijven: Laan van Kronenburg 14 – 4e etage, 1183 AS Amstelveen t.a.v. Privacy Officer
 
 

KVK: 50118188

Inschrijven nieuwsbrief

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.