Biologisch eten op de kinderopvang

Bij Madaga begrijpen we het belang van biologisch eten voor kinderen, omdat het hen voorziet van gezonde voedingsstoffen en tegelijkertijd de impact op het milieu vermindert. Onze biologische maaltijden worden door onze koks met zorg en toewijding bereid, zodat de kids kunnen genieten van een gezonde voeding.

Wat is biologisch eten?

Biologisch eten is voedsel dat op een natuurlijke en duurzame manier wordt geproduceerd, zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetische modificatie. Daarnaast is biologisch eten dier- en milieuvriendelijker. Dieren krijgen meer ruimte. Daarnaast wordt bij biologische veeteelt het milieu veel minder belast.

Bij Madaga hechten we veel waarde aan gezonde en verantwoorde voeding voor kinderen op de kinderopvang. We bieden gezonde biologische maaltijden aan voor elke smaak en budget, zodat kinderen kunnen genieten van biologisch eten dat zowel goed is voor de gezondheid van onze kinderen als voor onze wereld.

Waarom biologisch eten op de kinderopvang?

Door te kiezen voor biologisch eten op de kinderopvang, denken we niet alleen aan de gezondheid van onze kinderen, maar ook het dierenwelzijn en de toekomst van onze wereld. Zo brengt het aanbieden van biologisch eten op de kinderopvang voordelen met zich mee. Ten eerste leren kinderen het ‘echte’ groente en fruit kennen, tegenwoordig wordt er namelijk aan alle voedingsproducten chemische kleur-, geur- en smaakstoffen aan toegevoegd.  Daarnaast draagt biologisch eten bij aan de economische duurzaamheid, omdat de bodem en het milieu minder belast wordt.

Bij ons staat gezondheid en kwaliteit voorop, en daarom zijn al onze baby- en peutermaaltijden doordrenkt met de puurheid van biologische ingrediënten. Of het nu gaat om onze smakelijke groentehapjes voor kleintjes van 4+ maanden, voedzame maaltijden voor de grotere eters van 6+ maanden, of onze dieetmaaltijden, we omarmen biologische teeltpraktijken om uw kleintjes de best mogelijke start te geven.

Onze Smaaksafari-menu’s, ontworpen voor avontuurlijke fijnproevers van 12+ maanden, bevatten grootste deel biologische gerechten. Met onze biologische maaltijden kan je met een gerust hart genieten van heerlijke maaltijden voor de kleintjes, wetende dat we zorgdragen voor hun gezondheid en welzijn.

Vragen over biologisch eten op de kinderopvang? Neem contact met ons op

Ontdek hoe Madaga jouw kinderopvang kan voorzien van heerlijke en voedzame biologische maaltijden. Of heb jij vragen over biologisch eten op jouw kinderopvang? Neem dan hier contact met ons op.Neem contact met ons op
Neem contact met ons op