Zo smaakt het

Aan tafel!

Het eetmoment hoort een feestje te zijn! In onze keuken worden de maaltijden voor kinderen zó bereid dat het voor jou op de kinderopvang makkelijk is om klaar te maken en te serveren. In onze keuken hebben wij de lekkerste smaakcombinaties zorgvuldig bereid. Zo’n smaakvol en kleurrijk bordje gaat er aan tafel toch zó in?

Hoe gaan die bordjes leeg?

Hoe krijgt Madaga 80% van de peuters aan de worteltjes, vis of zelfs een groentecurry? Het is de truc om kinderrecepten te vinden die de mondjes open krijgt.

  • Gezond & lekker Madaga’s koks toveren pure en verse ingrediënten tot onweerstaanbare gerechten. Een wortel smaakt naar wortel en zo hoort het ook te zijn!
  • Aangepast aan de leeftijd & ontwikkeling van het kind  De textuur van de maaltijden voor kinderen is aangepast aan de motorische ontwikkeling van het kind in vier verschillende leeftijdsgroepen. Kleintjes vanaf 4 maanden kunnen al mee-eten en genieten van een zacht gestoomd groentehapje. Stapje voor stapje bouwen we de structuur van een maaltijdje op.
  • Kidsproof vleesjes Sinds kort heeft Madaga ook kidsproof (vega) vleesjes aan haar assortiment toegevoegd. Madaga heeft ook kidsproof (vega) vleesjes in haar assortiment. De mini-vleesjes zijn speciaal voor kinderen ontwikkeld en zitten bomvol voedingsstoffen. Wil je nog meer weten over de kidsproof vleesjes? Lees meer informatie over onze kidsproof minivleesjes.

Benieuwd naar welke gerechten wij serveren? Bekijk hier onze kidsproof menu’s.

‘Kidsproof maaltijden’

Zien eten, doet eten


We moeten eerlijk zijn. Hoe lekker en gezond onze maaltijden voor kinderen ook zijn; de kids eten vooral goed als ze zich fijn voelen aan tafel. Leeftijdsgenootjes hebben hierbij de grootste invloed. Als er één tafelgenootje vrolijk een hapje naar binnen werkt, volgt de rest al snel. Ook de toevoeging van een spelelement blijkt een effectief middel om gezond eten leuker en gemakkelijker te maken.

Onze kidsproof menu's vind je hier.

Wil je zelf onze maaltijden vrijblijvend proeven?
Vraag dé proefbox aan