Voor ouders

Met een gezonde maaltijd op naar huis!

Hoe meer smaken je van jongs af aan leert, hoe eenvoudiger het is om later gezond te blijven eten. Met vriendjes aan tafel gaat het proeven en ontdekken van gezonde voeding een stuk makkelijker. Daarom is de kinderopvang dé ideale plek om kinderen gezond te leren eten. En hoe fijn is het dat je kind al een gezonde maaltijd op heeft als je hem ophaalt?

Madaga’s maaltijden op mijn kinderdagverblijf: wat kan ik verwachten?

 • Een échte kidsproof maaltijd
  Madaga kookt gezonde maaltijden voor op de kinderopvang die speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. Onze maaltijden bevatten pure ingrediënten, één portie groente en komen pas op het menu als 80% van de kinderen hun vingers erbij aflikt.
 • Een betrouwbare kennispartner
  Naast het aanbieden van een gezonde maaltijd is Madaga de kennispartner op het gebied van gezond eten voor kinderen; we hebben up-to-date kennis omtrent kindervoeding, een eigen kinderdiëtist in huis en een samenwerking met Voedingsjungle. Heb je een specifieke vraag voor ons over kindervoeding? Bijvoorbeeld over een allergie? Natuurlijk helpen wij jou als ouder graag, neem dan gerust contact met ons op.
 • Inspiratie voor thuis
  Omdat spelenderwijs leren eten zoveel makkelijker en leuker is, biedt Madaga leuke food-fun-activiteiten aan op jouw kinderdagverblijf. Daarnaast deelt Madaga regelmatig kennis en leuke smaak activiteiten voor thuis.
 • Digitaal weekmenu
  Natuurlijk wil je graag weten van welke maaltijd je kind ’s middags heeft gesmuld! Wekelijks deelt Madaga een digitaal menu met jouw kinderopvanglocatie, inclusief leuke voedingsweetjes.
‘Samen met vriendjes op smaakavontuur’

Van een zacht gekookt groentehapje voor een baby tot een kindermaaltijd met een lekkere bite.

Ook een warme lunch op jouw kinderopvang?
Ik wil meer informatie