Weekmenu op de kinderopvang

Bij Madaga ontwikkelen we samen met onze kinderdiëtist gebalanceerde weekmenu’s voor kinderopvangen die voldoen aan de richtlijnen van het voedingscentrum. Zo wordt er in de keuken zorgvuldig gekeken naar de beste bereiding, samenstelling en variatie in gezonde weekmenu’s voor op de kinderopvangen. Er wordt hierbij gekookt, geëxperimenteerd en geproefd. Op deze manier zorgen we ervoor dat elke maaltijd weer een feestje is op het bord, waar kinderen hun vingers bij aflikken!

 

Voor elk type kinderopvang bieden we een passend weekmenu gevuld met overheerlijke gerechten, voor iedere smaak & budget. Daarnaast bieden we voor iedere gezonde kindermaaltijd een volwaardig vegetarisch alternatief aan op de kinderopvang.

Een gezond kindermenu

Bij Madaga ontwikkelen we gezonde warme kindermenu’s om kinderen te voorzien van de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei en ontwikkeling. Zo zitten onze gezonde kindermenu’s boordevol pure ingrediënten, bevat het één portie groente per maaltijd en overheerlijke smaken waar kinderen hun vingers bij aflikken. Onze kindermenu’s zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam, zodat kinderen de energie krijgen die ze nodig hebben voor een dag vol avontuur en spel.

Elke warme maaltijd in ons kindermenu is met liefde bereid en bevat de essentiële voedingsstoffen die kinderen nodig hebben voor een optimale groei en ontwikkeling. Daarnaast zijn onze gezonde kindermenu’s niet alleen maar gezond, maar ook lekker en aantrekkelijk voor kinderen, zodat ze met plezier hun bordje leegeten. We willen dat kinderen elke warme maaltijd beleven als een smaakavontuur, waarbij ze nieuwe samen ontdekken en hun horizon verbreden.

 

Bij Madaga bieden we een gevarieerde selectie van gerechten aan die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen en vezels. Zo wisselen we onze weekmenu’s op de kinderopvang af met verschillende gerechten, als pasta, rijst en aardappels. Zo zijn onze weekmenu’s altijd gevarieerd en gezond.

Kindermaaltijden op maat

Voor elk type kinderopvang bieden we passende kindermaaltijden aan, gevuld met overheerlijke gerechten, voor iedere smaak & budget. Zo bieden we voor iedere kindermaaltijd een volwaardig vegetarisch alternatief aan op de kinderopvang.  Zodat elke kleine fijnproever kan genieten van voedzaam en smakelijk eten dat perfect bij hem of haar past.

 

Maar welke kindermaaltijd wordt er straks bij jou op de locatie geserveerd? We bieden 2 kindermenu’s aan: de smaaksafari en de proeftuin.

 

De smaaksafari bevat 100% biologische producten met een spannende twist. Zo zitten er in dit kindermenu bekende ingrediënten zoals aardappel en broccoli, maar ook minder gangbare ingrediënten als quinoa en kikkererwten. Zo ontdekken kinderen veel verschillende smaken en stimuleren we hun smaakontwikkeling.

De proeftuin heeft meer herkenbare gerechten, zoals van een ‘aardappel, vlees & groente’ gerechtje tot een pasta met kip en groente. Dit kindermenu sluit dan ook perfect aan bij de moeilijke(re) eter, omdat kinderen ingrediënten zien die thuis ook gebruikt worden.

Heeft een kleintje op de groep een lactose-intolerantie of een koemelkallergie? Voor hen bieden wij een kindermaaltijd aan dat bereid is met lactose- en glutenvrije ingrediënten. Of andere dieetwensen? Wij denken graag met je mee!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de kindermaaltijden op de kinderopvang? We leggen het je graag uit!

Ontdek de mogelijkheden bij Madaga.

Wil je ook de kwaliteit en het gemak van Madaga ervaren? Vraag dan nu een proefbox aan. Hierin zitten vier warme kidsproof maaltijden voor op de kinderopvang, genoeg voor zestien kinderen. Zo kun je, geheel vrijblijvend, ervaren hoe Madaga jou kan ondersteunen bij het serveren van warme maaltijden op de kinderopvang.

 

Of wil je meer weten over onze kindermaaltijden op de kinderopvang? Neem dan contact op via welkom@madaga.nl of 085 – 27 35 453.Neem contact met ons op
Neem contact met ons op