Bestel mijn Madaga

Ook voor jouw locatie?

Vraag hier een gratis proefbox aan.

Gratis proefbox

Groentjespret

Dag smeerkaas, dag smeerworst

Er is steeds minder variatie in hartig beleg voor op de boterham. En dat terwijl juist steeds meer ouders een gezonde, lekkere lunch voor hun kleintje willen. Twee grote favorieten, smeerkaas en smeerworst, heeft het Voedingscentrum ook van de lijst geschrapt. Dus is het tijd voor iets anders: Groentjespret! Een smeerbare groentespread voor op de boterham.

Wij gaan lekker iets nieuws proberen!

Het is onze koks gelukt: smeerbare groentespreads voor op de boterham. Zonder stukjes, in drie smaken waar kleintjes hun lippen bij aflikken. We noemen ze daarom Groentjespret.  De spreads zijn puur, biologisch en zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken tomaat & rode biet, doperwtjes & sperziebonen en zoete aardappel & olijven. Ze zijn voor kindjes vanaf 6 maanden.

‘Een spannende gezonde mix, zo gaan die mondjes wel open’

Met één portie groente op naar huis

Groente op het brood, tijdens de warme lunch,  of lekker snacken met een dip. Met zoveel groentemomenten op de creche krijgen ze de smaak zeker te pakken. Bovendien hebben ze extra portie al op voordat ze naar huis gaan. En ook thuis eten ze makkelijker, de smaakpapillen kennen de groentesmaak al!


21 juni 2018
''Welke kleur dobbel jij vandaag?''

Kleintjes easy peasy aan de groente?


60% van alle kinderen eet te weinig groente. Daarom is een extra groentemoment op het kinderdagverblijf extra belangrijk. Maar peuters laten wennen aan nieuwe smaken is zo makkelijk nog niet. Met het Groentjespret dobbelspel laat je de kleintjes op een laagdrempelige manier proeven. Smeer een drie-kleurenboterham, gooi de dobbelsteen en tadaa deze kleur eet jij vandaag!

Ook op jouw kinderdagverblijf?


Benieuwd naar onze Groentjespret? Bel of mail ons en dan komt Marieke graag langs voor een kennismaking!

OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN