Maaltijden op de kinderopvang

Madaga begrijpt het belang van voedzame maaltijden voor kinderen in de kinderopvang. We garanderen evenwichtige en gezonde voeding, met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten voor heerlijke huisbereide maaltijden. Ontdek bij Madaga een divers assortiment voedzame gerechten, zorgvuldig samengesteld om de smaakpapillen van kinderen te prikkelen en hen te voorzien van essentiële voedingsstoffen tijdens hun verblijf op de kinderopvang.

Warme maaltijden op de kinderopvang

Tussen de middag wordt warme voeding op de kinderopvang steeds populairder, en deze trend brengt verschillende voordelen met zich mee voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Het aanbieden van warme maaltijden op de kinderopvang bevordert niet alleen de smaakontwikkeling van kinderen, maar stimuleert ook gezonde eetgewoonten. 

Een belangrijk pluspunt van warme maaltijden op de kinderopvang is de voedzaamheid. Onze maaltijden, bereid met gezonde en verse ingrediënten, dragen bij aan de energie en vitaliteit van de kinderen. Dit stelt hen in staat vol enthousiasme te spelen en samen met vriendjes te genieten van een gezonde maaltijd op de kinderopvang. 

Op de kinderopvang biedt warm eten tussen de middag een praktische oplossing. Het vermijdt het gedoe van het smeren van boterhammen, omdat onze maaltijden eenvoudig kunnen worden opgewarmd. Dit bespaart kostbare tijd die beter aan de kinderen kan worden besteed. Wist je dat we zelfs maaltijden tot in de koelkast bezorgen? Deze aanpak draagt bij aan de efficiëntie en gemakkelijke implementatie van voedzame maaltijden op de kinderopvang.

Ontdek de verschillende menu’s op de kinderopvang

Benieuwd naar wat er binnenkort op het menu staat in jouw kinderopvang? Bij ons bieden we verschillende smaakvolle opties aan: bijvoorbeeld de Smaaksafari en de Proeftuin. 

Smaaksafari

Onze Smaaksafari, samengesteld met 100% biologische ingrediënten, brengt een opwindende twist naar de eettafel. Van vertrouwde aardappelen en broccoli tot minder bekende quinoa en kikkererwten, biedt dit menu een reis door diverse smaken. Kinderen ontdekken samen nieuwe gerechten, zoals Noord-Afrikaanse kip-sinaasappelstoof met couscous of Bretonse vissaus met aardappelpuree, wat hun smaakontwikkeling stimuleert.

Proeftuin

Voor de Proeftuin hebben we vertrouwde gerechten zoals pasta, stamppot en nasi. Ideaal voor de moeilijkere eters, omdat ze ingrediënten zien die ook thuis gebruikt worden. We helpen met het stimuleren van kinderen om meer groenten te eten met leuke activiteiten zoals kleurplaten maken of tafel-dekje spelen. 

Heeft een kindje op de groep een lactose-intolerantie of koemelkallergie? Geen zorgen, we bieden een menu aan dat bereid is met lactose- en glutenvrije ingrediënten. En als er andere dieetwensen zijn, denken we graag met je mee! Ontdek bij ons een wereld van gevarieerde warme maaltijden die niet alleen voedzaam zijn, maar ook aansluiten bij de individuele behoeften van de kinderen.

Meer weten over maaltijden op de kinderopvang?

Wil je ook de kwaliteit en het gemak van Madaga ervaren? Vraag dan hier een proefbox aan. Hierin zitten vier warme kidsproof maaltijden voor op het kinderdagverblijf, genoeg voor zestien kinderen. Zo kun je, geheel vrijblijvend, ervaren hoe Madaga jou kan ondersteunen bij het serveren van warme maaltijden op je kinderdagverblijf. 

Of wil je meer weten over onze maaltijden op de kinderopvang? Neem dan contact op via welkom@madaga.nl of 085-27 35 453. Neem contact met ons op
Neem contact met ons op