Gezonde Smikkelweken lespakket wint de gezonde innovatie award!

Heel erg bedankt voor je stem! Wij zijn supertrots. Op de award natuurlijk, maar vooral op het lespakket van Spoony: De Gezonde Smikkelweken geeft kinderen spelenderwijs voedselvaardigheden en kennis over gezonde en duurzame voeding. Geweldig dat de consument ons nu de 3e prijs toekent!

Het Gezonde Smikkelweken lespakket

Naast het succesvolle bso-programma hebben we dit jaar samen met Spoony onderzocht of deze ervaringsgerichte educatie ook met succes uit te rollen is naar basisscholen. Het antwoord: jazeker, prijswinnend zelfs! 710 klassen op 205 scholen hebben met groot enthousiasme meegedaan. Daarmee hebben we in totaal maar liefst 120.000 kinderen en hun ouders en verzorgers op bso, school en thuis bereikt.

Gezonde Smikkelweken op de bso

De Gezonde Smikkelweken is het grootste groenten inspiratie programma voor bso’s en thuis en vindt jaarlijks plaats in de zomervakantie. De kick-off is op de bso, waar kinderen een week lang op groenteontdekkingstocht gaan. Via een Kook- en Speelboek en het online platform www.gezondesmikkelweken.nl kunnen alle kinderen in heel Nederland een zomer lang aan de slag met gezonde en duurzame pret.

De Gezonde Smikkelweken is een initiatief van Spoony en wordt zonder winstoogmerk georganiseerd met vele partners als Jong Leren Eten, Van Kekem Fruit, ProeVkantoor en vele andere partners.

Lees meer

Winnaar Gezonde Innovatie award


OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
Vraag naar de mogelijkheden