Samen maken: Zomer kleurplaat

  • Download hier de leuke zomer kleurplaat

Ontdek de heerlijke overvloed aan kleurrijke groenten die deze zomer op jouw bordje kunnen liggen!

Met behulp van deze zomer kleurplaat kun je deze groenten tot leven brengen met levendige kleuren en creativiteit. Terwijl je bezig bent met kleuren, vergeet niet om ook te genieten van een smakelijk bordje rauwkost naast je. Het knapperige en frisse karakter van rauwkost past perfect bij het vrolijke kleurenspel op je kleurplaat.

Wanneer je klaar bent met kleuren, kun je vol trots jouw meesterwerk aan je familie en vrienden laten zien. Misschien kunnen ze zelfs inspiratie opdoen om meer groenten toe te voegen aan hun maaltijden deze zomer!

Om aan de slag te gaan met het kleuren van deze vrolijke zomerkleurplaat, kun je de kleurplaat downloaden en uitprinten. Neem plaats aan een gezellige tafel met kleurpotloden, stiften of verf. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de groenten tot leven brengt met jouw unieke kleurenpalet.

Wij wensen je veel plezier en smulmomenten tijdens het inkleuren van de zomerkleurplaat. Laat jouw verbeelding sprankelen en maak van deze kleurplaat een echt kunstwerk!

 

Lekker naar buiten en kleuren deze zomer!


Meer inspiratie?
Lees dan hier verder!