Warme maaltijden op het kinderdagverblijf

Net als thuis, met liefde gemaakt.

 

Welk menu kies jij?

Smaaksafari

Eten is meer dan op je bord ligt. Er zit een hele wereld omheen. Met de smaaksafari maaltijden gaan we die wereld ontdekken. Van het zaadje in de moestuin tot de ingrediënten waar je mee kookt. Op een leuke manier ontdekken we alle smaken. Plus, dit menu is 100% biologisch.

Voorbeeld menu

Proeftuin

Maaltijden zoals ze thuis ook zijn. Met herkenbare groenten, een mini-(vega)vleesje voor ieder kind en natuurlijk boordevol liefde. Gekookt met pure en bekende ingrediënten. Dan eten de kindjes vast en zeker hun buikjes vol.

Voorbeeld menu

Wat-de-pot-schaft

Gezonde en voedzame eenpansgerechten. Makkelijk te bereiden, maar toch vol met gezonde groenten en lekkere smaken. Deze warme maaltijden en overheerlijke soepen zijn zonder poespas. Misschien iets minder avontuur, maar net zo lekker smullen.

Voorbeeld menu

Dit is de Madaga-manier

  • 100% Kidsproof gerechten voor alle leeftijden
  • Pure ingrediënten van moestuin tot maaltijd
  • Gezond, gebalanceerd en boordevol groenten
  • Spelenderwijs leren hoe leuk en lekker gezond eten is
  • Digitale weekmenu’s en eenvoudig te bestellen en bereiden
  • Met een grote dosis liefde gemaakt, dat is Madaga
Neem contact op

Een peuterproeverij op jouw opvang? Vraag de proefbox aan!

Een lekkere warme maaltijd voor ieder kind op de opvang. Met onze kindermaaltijden wordt voeding op het kinderdagverblijf easy-peasy. Voor kindjes van 4+, 6+ en 12+ maanden en van 4+ jaar hebben we maaltijden. Nieuwsgierig geworden?

Proefbox bestellen

Met vriendjes op smaakavontuur

Door met een groep vriendjes samen te eten, wordt het makkelijker voor de kinderen om nieuwe smaken te proberen. De tafel is een veilige plek om te proeven en te ontdekken. ’s Middags hebben kinderen ook meer energie om te proeven, dan ’s avonds. Dubbel zo fijn!

Geen tafels leren, maar tafels dekken

Samen een warme maaltijd eten op het kinderdagverblijf helpt kinderen bij het leren van nieuwe rituelen. We dekken samen de tafel, oefenen met tafelmanieren en kletsen over wat er op de tafel staat. Zo gaan de kindjes thuis ook meer meedoen met het avondeten.

Warme maaltijden boordevol voedingsstoffen

De maaltijden van Madaga zitten vol met gezonde voedingsstoffen die het kind helpen in de ontwikkeling. Met lekkere en leuke maaltijden zorgen wij voor de wortels en boontjes, zodat het kind energie genoeg heeft om de wereld te ontdekken.

OOK EEN WARME LUNCH OP JOUW KINDERDAGVERBLIJF?
VRAAG GRATIS PROEFBOX AAN